OBB TV
ÇINARSUYU YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR - 8 Haziran 2020 Pazartesi ORDU
ÇINARSUYU YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

 ÇINARSUYU YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR 

ÇINARSUYU YAZ SEZONUNA HAZIRLANIYOR

Yıllardır vatandaşların hizmetine kapalı olan ancak Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle yeniden halka açılan Çınarsuyu Tabiat Parkı, bu sezonda da misafirlerine hizmet vermeye hazır hale getiriliyor.

Bu kapsamda tesis bünyesinde bulunan 8 adet dubleks kır evi ve bungalovların bakım onarım çalışmaları yapılırken kumsal temizliği, elektrik ve su alt yapısı, çocuk oyun grupları ve tesis içinde bulunan sosyal donatılar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından tekrar elden geçiriliyor.


TESİS ETKİNLİKLERE AÇIK OLACAK

Geçtiğimiz yıl wosvos şenliğine, Bir Tutkudur Karavan Derneği’nin düzenlemiş olduğu etkinliğe ve klasik otomobilcilerin yaptığı organizasyonlara ev sahipliği yapan tesis, bu sezonda da gerekli tedbirler alınarak etkinliklere açık olacak.


KISA SÜRE İÇERİSİNDE HİZMET VERECEK

Doğu Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bir konumda yer alması, ulaşım kolaylığı ve çeşitliliği, sahip olduğu doğal kaynak değerleriyle çok sayıda ziyaretçi çeken Çınarsuyu Tabiat Parkı, kısa süre içerisinde misafirlerine hizmet vermeye başlayacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz