OBB TV
FATSADA ASFALT MUTLULUĞU - 6 Haziran 2020 Cumartesi ORDU
FATSADA ASFALT MUTLULUĞU

 FATSADA ASFALT MUTLULUĞU 

FATSA’DA ASFALT MUTLULUĞU

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçelerde başlattığı yatırım seferberliği sürüyor. Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde başlatılan çalışmalarla, altyapıdan, üstyapıya, yoldan, suya, tarımdan, turizme kadar birçok proje hayata geçiyor.

Ordu’da birçok ilçede altyapı, yol ve üstyapı çalışmalarında seferberlik yaşanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Fatsa ilçesinde, Dolunay Mahallesi Deva Sokak’ta yer alan sanayi dolmuş hattı güzergahını, standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuşturuyor. Altyapının yenilendiği sokakta, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince sıcak asfalt çalışmaları başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile birlikte, Fatsa ilçesinde incelemelerde bulundu.


SANAYİ DOLMUŞ YOLU GÜZERGAHI SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Dolunay Mahallesi Deva sokaktaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde gören Şişman, yolun kısa sürede hizmete açılacağını söyledi. Şişman açıklamasında, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatlarıyla burada hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başladık. 1 kilometre sıcak asfalt yapacağız. Hem Büyükşehir hem de ilçe belediyesi olarak koordinasyon halinde gece gündüz demeden 7 gün 24 saat anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.


KİBAR’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Büyükşehir Belediyemizin hizmet sınırları içerisinde olan bu caddemizde, koordinasyonlu bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sıcak asfalt çalışmasından sonra, yayalaştırma ve boy ızgaralarının atılmasının yapılacağı bir dönem olacak. Dolunay mahallemiz bizim cazibeli yaşam merkezlerimizden bir tanesi ama altyapı anlamında birçok eksiği var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatlarıyla hizmete geçecek olan bu yolun ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.


MUHTAR DEMİREL: “EMEĞİ GEÇEN HEREKESE TEŞEKKÜRLER”

Önemli bir ihtiyacın çözüme kavuştuğunu belirten Dolunay Mahalle Muhtarı Tuncay Demirel, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Burası yapılması gereken bir yerdi. İlk önce önce altyapı çalışmaları yapıldı şimdi de sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Mahallem adına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


“YILLARDIR ÇEKTİĞİMİZ ÇİLE SONA ERİYOR”

Kurtuluş Sanayi Dolmuş Hattı Kooperatifi Başkanı Necati Efe ise “Bu yol güzergahında en çok mağdur olan esnaflardan biriyiz. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcılarımız, daire başkanlarımız ve katkısı çok büyük olan Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a şahsım ve taşıdığımız vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederim. Yıllardan beri çekilen bu sıkıntıyı atlatacağız. Yol çalışması bittikten sonra dolmuş duraklarımızın da ivedi bir şekilde yapılacağının müjdesini aldık, bu konuda kendilerine çok teşekkür ederiz. İnşallah bu yollarda daha sağlıklı bir hizmet veririz.” şeklinde konuştu.  

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz