OBB TV
SIRRIPAŞA ESNAFINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ - 5 Haziran 2020 Cuma ORDU
SIRRIPAŞA ESNAFINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 SIRRIPAŞA ESNAFINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ 

SIRRIPAŞA ESNAFINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Sırrıpaşa Caddesi'nde yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür ziyaretine gelen Düz Mahalle Muhtarı Hakan Cemal Aydın, Şarkiye Mahalle Muhtarı Emre Yayla ve Sırrıpaşa Caddesi'ndeki esnafları ağırladı.

Yapılan çalışma ve esnafların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda Başkan Güler, “Yapılan çalışmalar sonucunda nitelikli zaman geçirmek isteyen herkes mutlaka bu caddeye uğrayacak. Böylelikle hem şehrimiz hem de esnafımız kazanacak” dedi.


“HERKES TAKDİR EDECEK”

Projenin Türkiye’deki sayılı çalışmalar arasında yer alacağını söyleyen Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sırrıpaşa Caddesi’nde uyguladığımız proje, Türkiye’de sayılı çalışmalar arasında yer alacak. Projeyi uygularken hiçbir şeyden kaçınmadık, estetikten ödün vermedik. Dünyanın 100 yılda bir karşılaştığı salgın zamanında da çalışmalarımıza devam ettik. Yapılan çalışmalar sonucunda nitelikli zaman geçirmek isteyen herkes mutlaka bu caddeye uğrayacak. Böylelikle hem şehrimiz hem de esnafımız kazanacak. Çalışmamız bittiğinde herkesçe takdir edilen bir projeyi hayata geçirmiş olacağız. Biz elimizden geleni yapıyoruz, bizde geri vites yok. Doğru bildiğini yapan bir yönetimiz. Şehrimize layık olacak her çalışmayı uygulama gayretindeyiz” diye konuştu.


“ORDU’YA SİZİNLE BİRLİKTE FARKLI BİR VİZYON GELDİ”

Ordu’nun tanıtımına destek olacak ve esnafa da katkı sağlayacak proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Sırrıpaşa esnafı, “Siz Ordu’nun samimi ve güler yüzlü başkanısınız. Bu konuda sizi takdir ediyoruz. Ordu’ya sizinle birlikte farklı bir vizyon geldi. Caddemiz önceden ticari anlamda hep geriye gidiyordu. Ama siz bu soruna caddemizde uyguladığınız projeyle neşter vuracaksınız. Biliyoruz ki proje tamamlandığında burası ticaretin merkezi olacak. Misafirlerimiz Ordu’ya geldiğinde ilk uğrayacakları yer de caddemiz olacak. Hem alışveriş yapacaklar hem de keyifli vakit geçirebilecekler. Sizler, bizler ve Ordu için çalışıyor ve şehrimize seviye atlatacak adımlara imza atıyorsunuz. Bize katkı sağlayacak Ordu’nun tanıtımına da destek olacak proje için sizlere ve ekibinize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Teşekkür konuşmalarının ardından ziyaretçiler Başkan Güler’e çiçek takdim etti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz