OBB TV
PROJELERE SIKI TAKİP - 17 Mayıs 2020 Pazar ORDU
PROJELERE SIKI TAKİP

 PROJELERE SIKI TAKİP 

PROJELERE SIKI TAKİP

Ordu Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü altyapı, yol, su ve üstyapı projelerine hız verdi. İlçelerde devam eden ve planlanan projelerin sevk, idare ve koordinasyonu için ise sıkı bir takip uygulanıyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatıyla, mesaisinin büyük bir bölümünü ilçelerde geçiren Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, sahada, devam eden projeleri yerinde inceliyor.  Bir günde en az üç ilçe gezen Şişman, gördüğü eksiklikleri ve çözüm önerilerini de Başkan Güler’e bildiriyor. Başkan Güler’in sahadan direk gelen bilgiler ışığında verdiği talimatlarla, sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor.


BİR GÜNDE ÜÇ İLÇEDE İNCELEME

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, dün de bir günde 3 ilçe gezerek, yatırımları yerinde inceledi. İlk olarak Altınordu İlçesi Karapınar Mahallesi’ndeki futbol sahası projesini inceleyen Şişman, daha sonra aynı mahalledeki Hayvan Barınağını denetledi. Buradan Fatsa ilçesine geçen Şişman, Ata Caddesi, Kapalı Pazar Projesi ve Ayazlı Çöplüğü’nde incelemelerde bulundu. Fatsa’daki temas ve incelemelerin ardından, yeniden Altınordu ilçesine gelen Şişman, Boztepe Bulutlara Dokun Projesi ve Ayışığı otoparkındaki çalışmaları inceledikten sonra, yeniden Çamaş ilçesine gitti. Şişman, burada da Çamaş Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası ile birlikte, Gelinkayası ve Çamaş Kanyonu’nda uygulanması planlanan proje alanlarında incelemelerde bulundu.


BAŞKAN GÜLER TALİMAT VERDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in projelerin takibine büyük önem verdiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Sayın başkanımızın talimatlarıyla ilçelerimizdeyiz. Koşar adım projeleri hayata geçirmek için çalışıyoruz. İlçelerimizde altyapı, yol, su ve üstyapıyla birlikte, turizm cazibe merkezlerinde birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Altınordu, Fatsa ve Çamaş ilçelerimizde yaptığımız incelemelerde gördük ki başkanımızın talimatları ile Ordu artık kabuğunu kırıyor” diye konuştu.​

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz