OBB TV
65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE VE ÇİÇEK DAĞITILDI - 17 Mayıs 2020 Pazar ORDU
65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE VE ÇİÇEK DAĞITILDI

 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE VE ÇİÇEK DAĞITILDI 

ALTINORDU BELEDİYESİ 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA MASKE VE ÇİÇEK DAĞITTI

Altınordu Belediyesi sokağa çıkma izni verilen 65 yaş üstü vatandaşlara şehrin çeşitli noktalarına kurduğu stantlarda maske ve çiçek dağıttı.

“İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik” anlayışı ile hizmetlerine devam eden Altınordu Belediyesi pandemi sürecinde yaptığı başarılı çalışmalarla vatandaşların takdirini topluyor.


Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan ve 17 Mayıs Pazar günü 12:00-18:00 saatleri arasında sokağa çıkma izni verilen 65 yaş ve üstü büyüklerimiz için bir çalışma yapan Altınordu Belediyesi, şehrin birçok noktasına kurduğu stantlarla çiçek ve maske dağıtımı gerçekleştirdi.

‘Yeni Normale Bir Çiçekle Başlıyoruz’ etkinliğini bugün de sürdüren Altınordu Belediyesi maske dağıtımının yanı sıra 65 yaş üstü vatandaşlarımıza çiçek de hediye etti.


Öte yandan geçtiğimiz günlerde gençler ve çocuklar için de maske ve çikolata dağıtımları yapan Altınordu Belediyesi, 65 yaş üstü sokağa çıkan tüm vatandaşlara da sosyal mesafe kurallarını hatırlatmayı ihmal etmiyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz