OBB TV
İÇME SUYU PROBLEMİ ORTADAN KALDIRILDI - 15 Mayıs 2020 Cuma ORDU
İÇME SUYU PROBLEMİ ORTADAN KALDIRILDI

 İÇME SUYU PROBLEMİ ORTADAN KALDIRILDI 

OSKİ BİR MAHALLENİN DAHA SU PROBLEMİNİ ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), vatandaşlara temiz ve sürdürülebilir bir içme suyu sağlamak adına kapsamlı çalışmalarına devam ediyor.

Hayata geçirdiği altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam eden OSKİ, Perşembe ilçesi Boğazcık Mahallesi’nin yıllardır özlemle beklediği içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmasını kısa sürede tamamlayarak mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.


“İÇME SUYU PROBLEMİ ORTADAN KALDIRILDI”

OSKİ Genel Müdürlüğünün aktif olarak sahada çalışmalarına devam ettiğini söyleyen Genel Müdür Murat Us, “Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızı temiz ve hijyen koşullarına uygun suyla buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Perşembe ilçesi Boğazcık Mahallemiz daha önce içme suyu ihtiyaçlarını lokal ve yerel kaynaklardan kendi imkanları ile karşılıyorlardı. Yaz aylarında bu lokal kaynakların kuruması mahalle sakinlerimizin mağduriyet yaşamasına neden oluyordu. Mahalleye düzenli su akışını sağlayacak çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak hayata geçirdik. Daha önce mahallemizde içme suyu deposu ve isale hatları ekiplerimiz tarafından tamamlanmıştı. Mahallemizin uzun yıllar susuz kalmaması için 2 bin 291 metrelik şebeke hattını tamamladık. Emeği geçen bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz