OBB TV
İKİZCEDEN HİLMİ GÜLERE TEŞEKKÜR - 14 Mayıs 2020 Perşembe ORDU
İKİZCEDEN HİLMİ GÜLERE TEŞEKKÜR

 İKİZCEDEN HİLMİ GÜLERE TEŞEKKÜR 

İKİZCE’DEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ve mahalle muhtarları, yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, devam eden yatırımların takibi ve planlanan çalışmaların koordinasyonu için ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Beraberinde Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve Proje Fizibilite, Takip Koordinasyon Şube Müdürü Murat Günaydın’la birlikte İkizce ilçesine giden Şişman, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ile birlikte proje alanlarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak, ilçede yapılması planlanan, İkizce Belediyesi 28 dükkânlı yöresel ürünler satış yeri, mesire alanı, Kaymakamlık binası etrafı peyzaj projesi alanı, Laleli Çivisiz Cami çevresindeki düzenleme çalışmaları ve yapılacak bağlantı köprüsü projelerini yerinde inceleyen Şişman, buradan Devecik Mahallesi’ne geçti.


İKİZCE-DEVECİK YOLU SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ile birlikte Devecik Mahallesi’nde ilçeye bağlı mahalle muhtarlarıyla buluşan Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, devam eden ve planlanan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Devecik’in özlemle beklediği sıcak asfalt yatırımını hayata geçireceklerini belirten Şişman, “Yöre halkına ve muhtarlarımıza öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’in selamlarını getirdik. Devecik mahallemiz önemli bir yerleşim yeri. İkizce ve Devecik arasındaki 9 kilometrelik kısmı sıcak asfaltla buluşturacağız. Bugün ilçe belediye başkanımızla birlikte incelemelerde bulunup, muhtarlarımızla bir araya geldik. Burası İkizce’nin nüfusu en yoğun olan ve beldeden mahalleye dönüşen mahallelerinden birisi. Ancak biraz ihmal edilmiş. Devecik Mahallemizi en kısa sürede sıcak asfalta kavuşturacağız” dedi.


İKİZCE’YE 90 KİLOMETRE ASFALT MÜJDESİ

İkizce ilçesinde toplam 90 kilometre asfalt yol çalışması yapacaklarını belirten Şişman, “Devecik, Yoğunoluk yolunda 6 kilometre beton yol yapacağız. Derince Mahallesi’nde 4 kilometre emisyon asfalt, Göksu yolunda ise 4 kilometre beton yol çalışması yapacağız. Yine Diyek Mahallesi’nde 4 kilometre emisyon asfalt yol çalışmamız olacak. Diğer mahallelerimizde de yapacağımız yol yatırımlarıyla birlikte, İkizce ilçemizi, toplam 90 kilometre asfalt ve beton yola kavuşturacağız” diye konuştu.


BAŞKAN KAYGI; “SAYIN BAKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ise, “Devecik Yolu’nda sıcak asfalt beklentisi yıllardır kangren olmuş bir sorundu. Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler 2019 yılında, “Devecik Yolu için size söz veriyorum. Merkeze kadar sıcak asfaltla bağlayacağım” demişti. Allah razı olsun. Tüm imkanlar seferber edildi. Şu anda da tüm bürokratlar ilçemize gönderildi. İnşallah bir 10 güne kadar sıcak asfalt çalışmaları başlayacak. Yine Sayın Genel Sekreter Yardımcımızın dediği gibi ara yollarımızda da çalışmalar devam edecek. Tüm bu hizmetler için Sayın Bakanımızdan Allah razı olsun. Tüm İkizce ve Devecik halkının kendilerine selam ve sevgilerini iletiyorum. Herkes çok mutlu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


“SEVİNÇTEN NE DİYECEĞİMİZİ BİLEMİYORUZ

Devecik’in belde olduğu dönemde 10 yıl belediye başkanlığı görevinde bulunan Mahir Çoban, “Şu manzara bizim hedefimizdi. Gerçekleşeceğini duyduk. Emeklerinden ve desteğinden dolayı Ordu

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’ teşekkür ediyorum. Sevinçten ne diyeceğimi bilemiyorum.


“YOL MAĞDURİYETİMİZ SONA ERECEK”

Devecik sakinleri ise “Mahallemizin yıllardır süren bir yol sorunu vardı. Bu yol Devecik mahallemizin mağduriyetini çözecek. Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanımız ve Büyükşehir bürokratlarına teşekkürlerimi sunuyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz