OBB TV
YENİ NORMALE DÖNÜŞ BİR ÇİÇEKLE BAŞLIYOR - 14 Mayıs 2020 Perşembe ORDU
YENİ NORMALE DÖNÜŞ BİR ÇİÇEKLE BAŞLIYOR

 YENİ NORMALE DÖNÜŞ BİR ÇİÇEKLE BAŞLIYOR 

ALTINORDU BELEDİYESİ VATANDAŞLARA CANLI ÇİÇEK DAĞITTI

Altınordu Belediyesi yeni normale dönüş sürecini ‘bir çiçekle’ başlattı.

Koronavirüs vakalarının Türkiye’de görülmeye başlamasının ardından salgınla mücadelesine başlayan Altınordu Belediyesi bu kapsamdaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Tedbiri elden bırakmayan Altınordu Belediyesi mevcut kuralların uygulanması hususunda da üzerine düşen sorumluluğu yerine getiriyor.


Koronavirüs salgınında vaka ve vefat sayılarının azalmasının ardından yeni normale dönüş tedbirleri uygulanmaya başlandı. Altınordu Belediyesi de yeni normale dönüş sürecini bir çiçekle başlattı.

‘Yeni Normale Bir Çiçekle Başlıyoruz’ adıyla bir etkinlik düzenleyen Altınordu Belediyesi sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde Köprübaşı Meydanında kurulan stantta vatandaşlara rengarenk çiçekler dağıttı.


VATANDAŞLAR, HAYATINDA ÇİÇEKLER GİBİ YENİDEN YEŞERMESİ TEMENNİSİNDE BULUNDU

Yeni normale dönüş sürecini çiçek dağıtarak başlatan Altınordu Belediyesi, yaptığı uygulama ile vatandaşların beğenisini topluyor. Aldıkları çiçekleri hemen toprakla buluşturacaklarını ifade eden vatandaşlar ise duygu ve düşüncelerini paylaştıkları konuşmalarında, hayatın çiçekler gibi yeniden yeşermesi temennisinde bulunuyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz