OBB TV
BÜYÜKŞEHİR PARKLARI ELDEN GEÇİRİYOR - 14 Mayıs 2020 Perşembe ORDU
BÜYÜKŞEHİR PARKLARI ELDEN GEÇİRİYOR

 BÜYÜKŞEHİR PARKLARI ELDEN GEÇİRİYOR 

BÜYÜKŞEHİR PARKLARI ELDEN GEÇİRİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi park ve bahçelerde bulunan kent mobilyaları ve oyun guruplarında bakım, onarım ve yenileme çalışması başlattı. 

İlk etapta Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerinde bulunan parklarda yenileme çalışması başlatan Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, diğer ilçelerdeki parkların yenilenmesini de en kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.


“YEŞİL ALANLARA ÖNEM VERİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yeşil alan çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizen Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İzzet Gündoğar, "Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak park ve yeşil alanlarda güzel projeler gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kentimize yeni parklar kazandırmanın yanı sıra mevcut parklarımızı da yenilemek suretiyle elden geçiriyoruz. Bu kapsamda Altınordu ilçemizde bulunan Şehit Jandarma Kıdemli Üst Çavuş Hasan Tarakçı Parkı’nda ekiplerimiz yenileme, bakım ve temizlik çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında park içerisinde bulunan oyun grupları, kent mobilyaları, kauçuk döşemeler ve yaya yolları ekiplerimiz tarafından onarılıp çocuklarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmalarımızı sorumluluk alanımızda bulunan diğer tüm parklarımızda gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz