OBB TV
İLÇE İLÇE YATIRIMLAR TAKİP EDİLİYOR - 6 Mayıs 2020 Çarşamba ORDU
İLÇE İLÇE YATIRIMLAR TAKİP EDİLİYOR

 İLÇE İLÇE YATIRIMLAR TAKİP EDİLİYOR 

7/24 GÖREV BAŞINDA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman Ünye, İkizce ve Perşembe ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Göreve geldiği günden itibaren ilçelerde yapılan ve planlanan projeleri yakından takip eden, çalışmaların hızının düşmemesi için gece-gündüz mesai yapan Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, haftanın ilk gününde incelemelerine Ünye, İkizce ve Perşembe ilçelerinde devam etti.


“PERŞEMBE İÇİN YENİ YATIRIMLAR YOLDA”

Ordu’nun her ilçesinde ayrı bir çalışma ve projenin ele alındığını ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “ Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde, 19 ilçemizde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da ilçelerimizde yapılan çalışmaları yerinde inceliyoruz. İlk olarak Perşembe ilçemizde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Belediye Başkanımız Mustafa Sayım Tandoğan ve Fen İşleri Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu ile birlikte ilçemizin yol ağlarında yapılacak çalışmalar ve yeni yapılacak yatırımları ele aldık. Kısa süre içinde ilçemizde yeni yatırımların startını vereceğiz” dedi.


“ÜNYE VE İKİZCE’DE YOL ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELENDİ”

Ziyaretlere İkizce ve Ünye ilçelerindeki yol çalışmalarını Başkan Vekili Adem Atik ile birlikte inceleyerek devam eden Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “ Perşembe ilçe ziyaretimiz ardından İkizce ve Ünye ilçemizde de incelemelerde bulunduk. İkizce ilçemizde, 8 mahallemiz tarafından kullanılan grup yolunda devam eden 3,5 km’lik sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceliyoruz. Kiraztepe, Esentepe, Düzmeşe, Şentepe mahalleleri ile toplam 8 mahalleyi ilgilendiren 3,5 km’lik sıcak asfalt çalışması ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Kısa süre içinde bu çalışmamızı tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Aynı şekilde Ünye ilçemizde Kaledere Mahallesi 20 Temmuz caddesinde Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapımı devam eden alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalarımızı da Başkan Vekilimiz Adem Atik ile yerinde inceledik. Buradaki çalışmamız da hızla devam ediyor. Ekiplerimiz yoğun olarak kullanılan bu cadde üzerindeki çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak halkımızın kullanımına açacaklar “ şeklinde konuştu.



Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz