OBB TV
BAŞKAN TÖRENDEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI - 1 Mayıs 2020 Cuma ORDU
BAŞKAN TÖRENDEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

 BAŞKAN TÖRENDEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI 

BAŞKAN TÖREN’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı bir anlayışa sahip olduklarını ifade eden Başkan Tören, “Helal, alın teri ile ekmeğini kazanan, çalışan, üreten, ülkemizin yükünü omuzlayan kadın-erkek tüm işçilerimizin emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın çalışma barışını güçlendirmesini, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Tören mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin dayanışması, çalışma hayatının sorunlarının irdelendiği, demokrasi kültürünün zirveye çıktığı, sevginin ve barışın yeşerdiği bir bayramdır.

Çalışan kesimlerin hak taleplerini dile getirdiği bir platform olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin değerini ortaya koyan yönüyle de toplum hayatında yer edinmiştir.

‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz’ diyen bir medeniyetin temsilcileriyiz. Bugüne kadar kurum olarak çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İşçilerin hak arayışlarına, iş güvenliği konusundaki gereksinimlerine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek verdik. Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

İşçilerin, emekçilerin büyümesi Türkiye’nin büyümesi refahının artması demektir.

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi saran Koronavirüs tedbirleri kapsamında maalesef bu yıl sokaklarda 1 Mayıs kutlamaları yapılmayacak.

Bu zor günlerde gece-gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakârca çalışan başta sağlık emekçilerimiz olmak üzere Kovid-19 salgınıyla 7/24 mücadele eden, vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için günlerdir canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

Bu duygu ve düşüncelerle helal, alın teri ile ekmeğini kazanan, çalışan, üreten, ülkemizin yükünü omuzlayan kadın-erkek tüm işçilerimizin emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, 1 Mayıs’ın çalışma barışını güçlendirmesini, birlik ve beraberliğimizi de pekiştirmesini temenni ediyorum.”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz