OBB TV
İLÇELERİMİZ YATIRIMA DOYACAK - 30 Nisan 2020 Perşembe ORDU
İLÇELERİMİZ YATIRIMA DOYACAK

 İLÇELERİMİZ YATIRIMA DOYACAK 

İLÇELERİMİZ YATIRIMA DOYACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Her hafta farklı ilçeleri gezerek yatırım ve çalışmaları yakından takip eden Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Mesudiye ve Kabadüz ilçelerinde yapılan ve yapılacak olan yatırımları yerinde inceleyerek çalışmaların son durumları ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


“İLÇELER HİZMETE DOYACAK”

Yoğun çalışma mesaisine Mesudiye ilçesinde devam eden Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, beraberinde Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül ve çalışma ekibi ile birlikte ilçede yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi. Mesudiye’nin Ordu için ayrı bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken Bülent Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda ilçelerimizde yapılan ve planlanan çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyoruz. Mesudiye ilçemizde mevcut otogar alanına park ve meydan çalışması, eski yurt binasının olduğu binaya ORMEK ve çok amaçlı salon, eski yurt binasının olduğu alanın yanına halı saha, Hazineye ait 5000 m2 alana kültür merkezi, spor salonu, kütüphane yapılması, Kanal Melet Projesi kapsamında Melet Irmağı kenarına peyzaj düzenlemesi, Şehitler Parkı’nın peyzaj düzenlenmesi, Atatürk siluetinin bulunduğu alana seyir terası yapılması, Köykent Orman Ürünleri Fabrikası’nın onarılarak işletilmesi, Ulugöl kenarına kır lokantası yapılması, Keyfalan Yaylası’na bungalow yapılması, eski orman binasının onarılması ve sosyal olarak kullanılması ve Mesudiye ilçesi yeni yerleşim alanının planının yapılması gibi konuları ekip arkadaşlarımız ve Belediye Başkanımız İsa Gül ile yerinde inceledik. Not aldığımız bu çalışmaları hayata geçirmek için ortak hareket edeceğiz” dedi.


“TURİZM ODAKLI ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ”

Ordu’nun her ilçesinin ayrı bir güzelliğe sahip olduğunu vurgulayan Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizin kaderini değiştirmek için gece-gündüz çalışmalara devam ediyoruz, dedi. 


Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“ İlçe ilçe yapılan çalışmaları incelemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Mesudiye ilçemizden sonra Kabadüz ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları, Belediye Başkanımız Yener Kaya ve ekibimiz ile yerinde inceliyoruz. Turizmin gözde ilçelerinden birisi olan Kabadüz ilçemiz gerek yaylaları gerekse obaları ile bizim adeta saklı cennetimiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Kabadüz ilçemiz başta olmak üzere yaylalarımıza özel önem veriyoruz. Bu kapsamda Kabadüz ilçemize obalarımızı gösteren yön levhalarının konulması, Çambaşı merkez aydınlatma çalışmaları ve giriş kısmına kaldırım yapılması, Çambaşı Göleti etrafının peyzaj düzenlemesinin yapılması, karavan park otopark balık tutma alanı yapılması, Çambaşı hayvan pazarı, Yokuşkayası seyir terası yolu düzenlemesi, Ablaktaşı’na seyir terası yapılması ve birçok projemizi yerinde inceledik. Tek amacımız Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizi daha modern ve milletimize yakışır bir hale getirmek” şeklinde konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz