OBB TV
YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA - 30 Nisan 2020 Perşembe ORDU
YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA

 YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA 

YENİ OTOGAR YOLUNDA HUMMALI ÇALIŞMA

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka Mahallesi Çiftlik Caddesi’nde yeni otogar ve Eskipazar TOKİ yolu olarak bilinen 2,5 km’lik güzergâhta hummalı bir çalışma yürütüyor. 

Yapılacak çalışma ile Karşıyaka Mahallesi Sivil Savunma Köprüsü ile Eskipazar Mahallesi TOKİ Köprüsü arasında kalan Çiftlik Caddesi sıcak asfalta kavuşturulacağı gibi caddenin Civil Deresi tarafına bir de bisiklet ve yaya yolu kazandırılacak. 


2,5 KM UZUNLUĞUNDA VE 9 METRE GENİŞLİĞİNDE

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, yeni otogarda çalışmalar tamamlanmadan yolunun hazır olması için harekete geçtiklerini söyledi. Genel Sekreter Alp, “Otogar inşaatı bitmeden Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda güzergâhta gereken çalışmaları başlattık. Otogar inşaatı da tamamlanmak üzere. Onu bitirmeden yol çalışmaları tamamlanmış olacak. 2,5 km uzunluğunda ve 9 metre genişliğindeki bu yol sıcak asfalta kavuşturulacak. Ayrıca bölgeye bir de bisiklet yolu yapacağız. Bu güzergâh Ulubey’e ulaşımda alternatif ve trafiği rahatlatan bir yol olacak. Hız kesmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.


“BU YOL KANAYAN YARAMIZDI”

Eskipazar Mahalle Muhtarı İlhan Karaağaç da yapılan çalışmalar için Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ederek, “5 bin konutlu TOKİ’ye de ulaşım sağlayan bu yol bizim kanayan yaramızdı. Allah Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibinden razı olsun. Hizmetler dur durak bilmeden yürütülüyor” diye konuştu.


HIZLI ULAŞIM İMKÂNI SAĞLAYACAK

Çalışmaların tamamlanmasının ardından yeni otogar, TOKİ, Eskipazar ve çevre mahallelerine ulaşımda mesafe azalacağı gibi araçların Ulubey karayoluna girme ve bu yol üzerindeki uzak kavşaklardan dönme mecburiyeti de ortadan kalkmış olacak.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz