OBB TV
“BOZTEPEYE HAK ETTİĞİ ÖZENİ GÖSTERİYORUZ” - 29 Nisan 2020 Çarşamba ORDU
“BOZTEPEYE HAK ETTİĞİ ÖZENİ GÖSTERİYORUZ”

 “BOZTEPEYE HAK ETTİĞİ ÖZENİ GÖSTERİYORUZ” 

“BOZTEPE’YE HAK ETTİĞİ ÖZENİ GÖSTERİYORUZ”

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda Ordu’nun 3 ay değil 12 ay gezilecek bir şehir olması için yatırımlarını bu doğrultuda planlayan Büyükşehir Belediyesi, Karadeniz’in gözde mekânlarından biri olan ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Boztepe’de yatırımlarını sürdürüyor.

Mevcutta araç yolu olarak kullanılan ortalama 7 m genişliğinde ve 450 m uzunluğundaki aks üzerinde Satış Birimleri Büfe Ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirecek olan Büyükşehir Belediyesi,  alanın tamamını kontrollü olarak araç trafiğine kapatarak yürüyüş aksı olarak planladı. Proje kapsamında, oluşturulan aks üzerinde 25 tanesi yöresel ürünlerin satışı için olmak üzere 27 adet satış büfesi tasarlandı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Boztepe’de yapımı hızla sürdürülen Satış Birimleri Büfe Ve Peyzaj Düzenleme Projesi’ni yerinde inceledi. “Boztepe bizim misafir odamız” diyen Başkan Güler ekonomik, turizm, estetik ve sosyal açıdan çok önemli olan projenin Ramazan Bayramı’na yetiştirileceğinin müjdesini verdi. 


“BÜFELERDE ORDU’YA ÖZGÜ YERLİ ÜRÜNLER SATILACAK”

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Boztepe’nin daha da güzelleşeceğini söyleyen Başkan Güler, “Boztepe’de çok yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Deyim yerindeyse dur durak bilmeden çalışıyoruz. Boztepe Ordu’nun en güzel yerlerinden bir tanesi, misafir odamız diyeceğimiz bir yer. Onun için de buraya çok özen gösteriyoruz. Yollarıyla, çevre düzenlemesiyle,  alt yapısı ve dükkânlarıyla Boztepe çok güzel bir yer olacak. Oluşturulan satış büfelerinde sadece Ordu’da üretilen yerli ürünler satılacak. Onun için bu proje hem ekonomimize katkı sunacak hem de kendi ürünlerini üreten ev kadınlarımıza gelir kapısı oluşturacak. Dolayısıyla yaptığımız bu işin ekonomik, turizm, estetik aynı zamanda da sosyal bir boyutu var. Önemsediğimiz bu projeyi süratle bayrama yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz