OBB TV
ÇATALPINARIN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ YATIRIM - 28 Nisan 2020 Salı ORDU
ÇATALPINARIN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ YATIRIM

 ÇATALPINARIN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ YATIRIM 

ÇATALPINAR’IN ÖZLEMLE BEKLEDİĞİ YATIRIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar ilçesinin önemli bağlantı yollarından biri olan ve yıllardır özlemle beklenen 5.5 km’lik güzergahta sıcak asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Karahamza Mahallesi ile Hatipler Mahallesi bağlantı yolu olarak bilinen ve halkın yoğun olarak kullandığı güzergâh, aynı zamanda Korgan karayolunun Fatsa, Çatalpınar, Aybastı karayoluna direk bağlantısını sağlıyor.


“5.5 KM UZUNLUĞUNDA VE 6 METRE GENİŞLİĞİNDE”

Sıcak asfalt çalışmalarını İlçe Belediye Başkanı Ahmet Türe ve mahalle muhtarları ile yerinde inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Çatalpınar’ı Korgan’a bağlayan Karahamza mahallesindeki asfalt çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Yaklaşık 5.5 km uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki bu yol karayoluna bağlantı sağlayan önemli bir güzergah. Bu yolla ulaşımdaki mesafeyi de kısaltmış oluyoruz. İnşallah çalışmaları kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi.


“BU ÇALIŞMAYI YILLARDIR BEKLİYORDUK”

Başkan Güler ve ekibine teşekkür eden Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, “Yolun yapımına emek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyorum. Korgan ve Çatalpınar’ı birbirine bağlayan ana yolda yapılan bu çalışmayı yıllardır bekliyorduk. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz