OBB TV
EN İYİ SPOR SALONU EVİNİZİN SALONU - 24 Nisan 2020 Cuma ORDU
EN İYİ SPOR SALONU EVİNİZİN SALONU

 EN İYİ SPOR SALONU EVİNİZİN SALONU 

“EVDE KAL, SPORLA KAL”

Ordu Büyükşehir Belediyesi KOVİD-19 salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan ve spor yapamayan vatandaşlara online spor hizmeti sunuyor. Eğitmen hocalar tarafından kendi evlerinde çekimi yapılan videolar Büyükşehir belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlanarak bu dönemde ihtiyaç olan önemli bir hizmet yerine getiriliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığınca “Evde Kal, Sporla Kal” sloganıyla kısa bir süre önce başlatılan ve Ordulular tarafından ilgi ile takip edilen online spor hizmeti, her hafta Salı ve Cuma günleri Ordu Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanıyor.


KOVİD-19 salgını nedeniyle evde kalan vatandaşlar, büyükşehirin online spor eğitimleri ile bu süreçte moral depolayarak hem evde spor yapma imkânı buluyor, hem de sağlıklı ve zinde kalıyor.

Eğitmen hocalar Yasin Şahin ve Resul Aksu tarafından verilen evde spor hizmeti videoları yaklaşık 10 ile 15 dakika aralığında sürüyor.

Online spor eğitimleri ile vatandaşların evde spor yapma imkanına katkı ve destek verdiklerine vurgu yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Recep Kara “Yaşadığımız bu olumsuz süreci inşallah en kısa sürede geride bırakacağız. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Gelecekte güzel günleri hep birlikte yaşamak için lütfen evde kalın ancak hareketsiz kalmayın” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz