OBB TV
BÜYÜKŞEHİRDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ETKİNLİĞİ - 24 Nisan 2020 Cuma ORDU
BÜYÜKŞEHİRDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

 BÜYÜKŞEHİRDEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ETKİNLİĞİ 

BÜYÜKŞEHİR’DEN UNUTULMAZ 23 NİSAN ETKİNLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. yılı coşkusu corona virüs salgını nedeniyle bu yıl meydanlarda değil evlerde kutlandı. 

4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edilen illerden biri olan Ordu’da da Büyükşehir Belediyesi, 100. yıl coşkusuna yakışır bir hareketle vatandaşlar için anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in göreve gelmesiyle kurulan Kent Orkestrası ve Şehir Bandosu, Ordu’nun Altınordu, Perşembe ve Gülyalı ilçelerinde sokakları gezerek, çaldıkları şarkılarla 7’den 70’e balkonları dolduran vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşattı.


23 NİSAN COŞKUSU BALKONLARA TAŞTI

23 Nisan nedeniyle bayraklar ve balonlarla günler öncesinden evlerini süsleyen Ordulular, Kent Orkestrası’na coşku ve heyecanla balkonlardan eşlik etti. Altınordu, Gülyalı ve Perşembe ilçelerinin yanı sıra düzenlenen etkinlik kapsamında KYK yurdunda karantinada olan vatandaşlar da unutulmadı. Yurt binası önünde çalışan şarkılara vatandaşlar,  camlardan bayraklarla eşlik etti. 

Düzenlenen etkinlikle bugünün küçüklerinin bayram coşkusuna ortak olan Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Şehir Bandosu, vatandaşlardan tam not aldı. 


“DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE BÖYLE BİR ÇOCUK BAYRAMI YOK”

Orkestra ile birlikte sokakları gezerek vatandaşların sevincine ortak olan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü. Atatürk böyle bir günü çocuklara armağan etti. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir çocuk bayramı yok. Bu anlamda TBMM’nin kurulmasına öncülük ederek bu günü çocuklara armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e Ordulular olarak minnet duyuyoruz. Kendisine ve aziz şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


BAŞKAN DR. MEHMET HİLMİ GÜLER’E TEŞEKKÜR

Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kent Orkestrası’nı ilçelerindeki çocuklara da ulaştıran Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederken, “Bu 23 Nisan’da çocuklarımız dışarıya çıkamadı. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Kent Orkestrası sayesinde TBMM’nin kuruluşunun 100. yılını ve çocuk bayramını coşkuyla kutluyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere emek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular. 

Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Şehir Bandosu’nun 23 Nisan programı, Büyükşehir Belediyesi önünde saat 21.00’da okunan İstiklal Marşı ile son buldu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz