OBB TV
MELET VE CİVİLDEKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR - 18 Nisan 2020 Cumartesi ORDU
MELET VE CİVİLDEKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 MELET VE CİVİLDEKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR 

MELET VE CİVİL’DEKİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile DSİ tarafından Civil ve Melet ırmağı üzerinde sürdürülen ıslah çalışmalarını inceledi.

Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce ortaklaşa yürütülen ve derelerdeki taşkın riskini azaltmayı hedefleyen çalışma kapsamında Melet ve Civil ırmağı büyük ölçüde temizlendi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Melet Irmağı ve Civil ırmağındaki rüsubatın temizlenmesi daha önce başlatılan çalışmaların istenildiği şekli ile devam ettiğini söyledi.


“KOORDİNELİ ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDİYOR”

Melet ve Civil ırmağında sürdürülen çalışmaların istenildiği hızda devam ettiğini söyleyen, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Büyükşehir Belediyesi ile Devlet Su İşleri (DSİ) 75. Şube Müdürlüğünce Melet ve Civil ırmağı üzerinde ortaklaşa yürütülen çalışma istediğimiz hızla devam ediyor.  Önümüzdeki günlerde bitecek olan çalışma sonrası hem ırmaklarımızda taşkın riski ortadan kalkacak, hem de çevreye yayılacak olası kötü kokunun önüne geçmiş olacağız. Bu kapsamda ekiplerimizin koordineli çalışması devam etmektedir” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz