OBB TV
KAPI KAPI GEZEREK YARDIM ELİ UZATILIYOR - 17 Nisan 2020 Cuma ORDU
KAPI KAPI GEZEREK YARDIM ELİ UZATILIYOR

 KAPI KAPI GEZEREK YARDIM ELİ UZATILIYOR 

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KARINCA GİBİ ÇALIŞIYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, dünyada ve Türkiye’de etkisini gösteren Covid-19 Virüsü için tedbir amaçlı evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. 

Zor günlerin yaşandığı bu süreçte yaptığı sosyal hizmetleriyle vatandaşları mağdur etmemek için çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri; ihtiyaç sahibi vatandaşlara yumurta, ekmek, gıda ve hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirirken bunların yanına meyve ve sebzenin de olduğu bir paket ekledi.


“MEYVE VE SEBZE DAĞITIMI DA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlara sunulan sosyal hizmetlerde sınır tanınmadığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Dünyanın ve ülkemizin geçirmiş olduğu bu zor günlerde biz vatandaşlarımız için çalışıyor ve sunmuş olduğumuz sosyal hizmetlerimizde sınır tanımıyoruz. Bu süreçte evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kapı kapı gezerek yardım elimizi uzatıyoruz. İçerisinde temel ihtiyaçların yer aldığı gıda ve hijyen paketlerine bir yenisini daha ekleyerek sebze ve meyve dağıtımı da yapıyoruz. Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte kentinden kırsalına hiçbir vatandaşımızın zorda kalmasını istemiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak biz her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bu anlamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecek. Bu günler birlik ve beraberliğin en üst seviyede olacağı günlerdir. Eminim ki biz bu zor zamanları birlikte atlatacağız” dedi.


“YARDIMLAR BİZİM BİRÇOK EKSİĞİMİZİ KARŞILIYOR”

Yapılan yardımlar için memnuniyetlerini belirten vatandaşlar, “Allah onlardan razı olsun. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmadılar. Ekmeğinden elmasına, yumurtasından patatesine kadar bize birçok yardım paketi ulaştırdılar. Şu zamanda en çok lazım olan hijyen malzemelerini de bizden eksik etmediler. Yani yapmış oldukları yardımlar bizim birçok eksiğimizi karşılıyor. Bizler için yoğun çaba sarf eden bütün ekiplere ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz