OBB TV
EKSİKLİKLERİ YERİNDE İNCELEDİ - 16 Nisan 2020 Perşembe ORDU
EKSİKLİKLERİ YERİNDE İNCELEDİ

 EKSİKLİKLERİ YERİNDE İNCELEDİ 

EKSİKLİKLERİ YERİNDE İNCELEDİ

Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve yapmayı planladığı yatırımlar için arazide incelemelerine aralıksız devam eden Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman,  Altınordu ilçesinden başladığı ziyaret programına Gölköy, Aybastı ve Fatsa ilçeleri ile devam etti. 

İncelemelerin ardından eksiklikleri not alan Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, ilçelere yapılacak yatırımların önünü açan Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.


BİR GÜNDE DÖRT İLÇEYE ÇIKARMA YAPTI

Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, Altınordu Mezbahasından başladığı incelemelerine Gölköy Mezbahası, Gençlik Merkezi inşaatı, Çermik Gölü, Ulugöl, Aybastı Mezbahası,  Fatsa Mezbahası, Kapalı Pazar yeri ve Barbaros Caddesi’nde sürdürülen asfalt çalışmaları ile devam etti.


“EKSİKLİK VARSA TESPİT EDİYOR VE HIZLA ÇÖZÜM GETİRİYORUZ”

İnsan sağlığının önemine özellikle dikkat edilmesi gereken bu günlerde eksikleri tamamlamak için incelemelerinde mezbaha alanlarına öncelik tanıdığını söyleyen Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Temel amacımız bu dönemde daha da hassasiyet gerektiren insan sağlığı açısından hayvan kesim yerlerini incelemek, eksiklik varsa görmek ve önlemler almaktı. Bu amaçla Altınordu, Gölköy ve Aybastı ilçelerinde bulunan mezbahaları gezerek eksikleri tek tek not ettik ve planlamamızı yaptık. Yine Gölköy ilçemizde Fen İşleri Dairesi Başkanlığımızın yerleşkesini inceledik ve orada tadilat kararı aldık. İlçede Bilgi evi ve ORMEK olarak planlanan binayı gezdik ve gerekli planlamanın yapılması kararı aldık. Ulugöl’de tadilat yapılacak yerleri inceledik ve bölgede tuvalet sayısının artırılmasına, Aybastı’da mezbahanın arkasında bulunan derenin OSKİ kanalıyla rehabilite edilmesini planladık. Fatsa Kapalı Pazar yeri projesinin zemin beton işlerinin hızlandırılması ve Fatsa Barbaros caddesinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmasının kısa sürede tamamlanarak kaldırımların yapılması noktasında gerekli talimatları verdik. Başkanımızın talimatları doğrultusunda ilçelerimizde eksiklik varsa tespit ediyor ve hızla çözüm getiriyoruz. Bir yandan da yatırımların hızla tamamlanması noktasında gerekli takiplerimizi sürdürüyoruz” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz