OBB TV
BÜYÜKŞEHİR, KARANTİNA KÖYLERİNE YARDIMDA BULUNDU - 15 Nisan 2020 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR, KARANTİNA KÖYLERİNE YARDIMDA BULUNDU

 BÜYÜKŞEHİR, KARANTİNA KÖYLERİNE YARDIMDA BULUNDU 

BÜYÜKŞEHİR, KARANTİNA KÖYLERİNE YARDIMDA BULUNDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Covid-19 Virüsü sonucu enfeksiyonun yayılmaması ve halk sağlığının tehlikeye atılmaması için karantinaya alınan Perşembe ilçesinin köylerine gıda ve hijyen paketi yardımında bulundu.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler Perşembe ilçesinde karantinaya alınarak giriş ve çıkışların yasaklandığı Ramazan ve Hacılar Köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yumurta, ekmek, gıda ve hijyen kolisi dağıtımı yaptı. Köyün muhtarları ve sosyal yardımlaşma vakfının yardımlarıyla yapılan dağıtımda ekipler, tedbir kurallarına uyarak çalışmalarını gerçekleştirdi.


“KARANTİNADA OLAN KÖYLERİMİZ İLE SÜREKLİ İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

Karantina altına alınan köylere gerekli yardımların yapıldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Virüs sebebiyle karantinaya alınan Ramazan ve Hacılar Köylerimize giriş ve çıkışlar durduruldu. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak buralarda evlerinden dışarı çıkamayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gerekli yardımları ulaştırdık. Yumurtasından ekmeğine ve içerisinde birçok gıdanın bulunduğu yardım paketinden hijyen kolisine kadar vatandaşlarımıza dağıtım yaptık. Dağıtım esnasında ekiplerimiz gerekli tedbir kurallarına da uydu. Bu süreçte karantinada olan köylerimiz ile sürekli iletişim halinde olacağız. Gerektiği vakit ihtiyaçlarını tespit ederek yardımlarımızı ulaştıracağız. Sizlerden de ricam lütfen ihtiyaç olmadığı hallerde dışarı çıkmamanız. Biliyorsunuz ki birlik ve beraberlik ile bu virüsü yeneceğiz” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz