OBB TV
ASARKAYA KENT ORMANI YOLU GENİŞLETİLİYOR - 7 Nisan 2020 Salı ORDU
ASARKAYA KENT ORMANI YOLU GENİŞLETİLİYOR

 ASARKAYA KENT ORMANI YOLU GENİŞLETİLİYOR 

ASARKAYA KENT ORMANI YOLU GENİŞLETİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesine 4 km mesafede bulunan, Asarkaya Kent Ormanı yolunda genişletme çalışması yürütüyor.

Dokusunda barındırdığı birçok yaban hayvanı ve bitki çeşidiyle dikkat çeken mesire alanı, kuş gözlemciliği ve doğa yürüyüşü yapmak isteyenler için de tercih edilen mekânların başında geliyor.


“GENİŞLİK 10 METREYE ÇIKARILACAK”

Sürdürülen çalışmaları inceleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, yol genişliğinin 10 metre olacağını söyledi .Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Ünye Asarkaya Kent Ormanı özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan bir mesire yeri. 3 km’lik yolda Büyükşehir Belediyesi olarak genişletme çalışması yürütüyoruz. Yolun genişliğini 10 metreye çıkararak, iki aracın yan yana kolaylıkla geçmesini sağlayacağız” dedi.


“SEZONA YETİŞECEK”

Yolun sezona yetiştirileceğini ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Bir ay içerisinde tamamlamayı amaçladığımız yol genişletme ve zemin iyileştirme çalışmaları ardından asfalt çalışması gerçekleştireceğiz. Yolu yaz sezonuna hazır hale getireceğiz. Çalışmaların hızlandırılması noktasında gerekli talimatı veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum. Bizler sahada çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz