OBB TV
BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ AKSATMIYOR - 6 Nisan 2020 Pazartesi ORDU
BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ AKSATMIYOR

 BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ AKSATMIYOR 

BÜYÜKŞEHİR HİZMETLERİ AKSATMIYOR

Bir yandan corona virüsle mücadelesini sürdüren ve bu kapsamda bir dizi tedbiri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ediyor. 

İlçelerde yol çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, mevcut yollarda genişletme, bakım onarım çalışması yaparken, açtığı yeni yollarla da vatandaşın yol sorununa çözüm getiriyor. 


ÇAYBAŞI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA

Ekipler, Çaybaşı ilçesinde, Tekkiraz mahallesine bağlantı olacak Velibayraktar köprüsü mevkiinde de hummalı çalışmalarını sürdürüyor. 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman beraberinde Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.


“HALKA HİZMET ETME GÖREVİMİZİ AKSATMADAN SÜRDÜRÜYORUZ”

Asli görevimiz halka hizmet diyen Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile halka hizmet etme görevimizi aksatmadan sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Çaybaşı ilçesi Velibayraktar köprüsü mevkiindeki 2 km’lik güzergâhta yol genişletme, bakım-onarım ve çakıllama çalışması yürütüyor. Çaybaşı ilçesi ile Tekkiraz mahallemiz arasında bağlantı yolu olan güzergâhımız, vatandaşlarımıza kolay ve kısa sürede ulaşım imkânı sağlayacak. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz