OBB TV
ALTINORDU VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNDAN YAŞLILARA VEFA - 25 Mart 2020 Çarşamba ORDU
ALTINORDU VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNDAN YAŞLILARA VEFA

 ALTINORDU VEFA SOSYAL DESTEK GRUBUNDAN YAŞLILARA VEFA 

ALTINORDU BELEDİYESİ ZABITASINDAN YAŞLILARA VEFA

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Koronavirüs tedbirleri kapsamında oluşturan Altınordu Vefa Sosyal Destek Grubu’na gelen talepleri saygılı, mütevazi ve insana yakışır bir şekilde yerine getirirken talepleri karşılanan vatandaşlarda büyük mutluluk yaşıyor.

Altınordu Belediyesi Koronavirüs salgının başladığı ilk andan bu yana çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehirde tüm dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarını kesintisiz sürdüren Altınordu Belediyesi, Ordu Valiliği ve Altınordu Kaymakamlığı himayesinde oluşturulan Altınordu Vefa Sosyal Destek Grubu’na da önemli katkılar veriyor.


‘İNSANA HİZMET VE HÜRMET EDİLİYOR”

Oluşturulan destek grubuna gelen talepleri değerlendiren Altınordu Belediyesi Zabıta personeli bu talepleri özverili bir şekilde yerine getiriyor. Altınordu’da yaşayan ve yasak sebebiyle evinden çıkamayan 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını vefa grubunu arayarak ihtiyaçlarının giderilmesi için talepte bulundu. Kapısına kadar giden Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri burada Kılıçkını’nın taleplerini tek tek not alarak yerine getirdi.

Taleplerinin karşılanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlar ise uygulamadan dolayı emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. 

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz