OBB TV
ORDUDA CORONA VİRÜS TEDBİRLERİ SIKILAŞTIRILIYOR - 23 Mart 2020 Pazartesi ORDU
ORDUDA CORONA VİRÜS TEDBİRLERİ SIKILAŞTIRILIYOR

 ORDUDA CORONA VİRÜS TEDBİRLERİ SIKILAŞTIRILIYOR 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CADDELERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Çin’in Vuhan şehrinde ortaya çıkan ve tüm dünyada büyük paniğe neden olan Corona Virüsden (Covid-19) dolayı Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri; sokak, cadde ve kalabalığın yoğun olduğu bölgelerde dezenfekte işlemlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı 40 kişilik ekip; 9 araçla kamu kurum ve kuruluş binaları ile bahçelerini ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte etti. Dezenfeksiyon işlemi sürekli olarak ekiplerce d​evam ettirilecek.


GECE GÜNDÜZ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI VAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Corona Virüs oluşumunu engellemek için dezenfeksiyon çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Bu kapsamda il genelinde dezenfekte uygulaması yapan ekipler, kamu kurum ve kuruluşlarının yanında vatandaşların sıkça kullandığı parklardaki oturma ve oyun gruplarını dezenfekte etti. Lokasyonların tek seferlik dezenfekte edilmediğini belirten Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı İzzet Gündoğar, “Tüm dünyada etkili olan virüse karşın ekiplerimiz çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor. İl genelinde yoğunluk olan cadde, sokak, kamu-kurum ve kuruluşlarımızda belirli aralıklarla dezenfete çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar haricinde yine hastanelerimizin bulunduğu alanlarda çalışmalarımız var. Halkımızdan tek isteğimiz evlerinde kalmaları ve gerekmedikçe dışarıya çıkmamalarıdır” dedi.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz