OBB TV
23 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ - 19 Mart 2020 Perşembe ORDU
23 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ

 23 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ 

23 DAİRENİN SATIŞI GERÇEKLEŞTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında hayata geçirilen 311 konutluk projede 52 daire için satış ihalesine çıktı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılan ihalede 23 dairenin satışı gerçekleştirildi.


DAİRELER SAHİPLERİNİ BULDU

Şeffaf bir ortamda gerçekleşen ihaleye yoğun ilgi oldu. Bazı dairelere tek, bazı dairelere ise ikiden fazla kişi talepte bulundu. Şehre yürüme mesafesindeki lokasyonu ile ilgi uyandıran daireler, gerçekleştirilen ihale kapsamında sahiplerini buldu.


1 NİSAN 2020’DE YENİ İHALE YAPILACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi kalan daireler için 1 Nisan 2020 Çarşamba günü yeniden ihaleye çıkacak. Ordu Büyükşehir Belediyesi Merkez Yerleşkesi Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak ihale kapsamında kalan dairelerin satışı saat 14.00’ten itibaren üçer dakika ara ile yapılacak.

Satış ihalesine katılmak isteyenler şartname ve eklerini İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Kamulaştırma ve Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğünden 100 TL bedelle satın alabilecek. İstekliler istenilen belgeleri eksiksiz olarak hazırlayacak ve başvuru dilekçesine ekleyerek ihale dosyasını, Şarkiye Mahallesi Yükçülük Sokak No:2/3 adresinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğüne teslim edecekler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz