OBB TV
YALIKÖYDE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR - 16 Mart 2020 Pazartesi ORDU
YALIKÖYDE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

 YALIKÖYDE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR 

YALIKÖY’DE İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), ilçelerde su sorunlarını çözecek yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor.


Ekipler, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’ in talimatları doğrultusunda Fatsa ilçesi Yalıköy Mahallesi Köseli Mevkii’nde içme suyu hatlarını yenileme çalışmalarına başladı.


3 BİN METRELİK BÖLÜMÜN İMALATI TAMAMLANDI

Kullanım ömrünü tamamladığı için sık sık arıza vererek su kesintilerine neden olan içme suyu hattında yenileme çalışmalarını sürdüren ekipler, 3 bin 980 m uzunluğundaki içme suyu hattının 3 bin metrelik bölümünde imalatı tamamladı.


BÖLGE HALKINA SAĞLIKLI İÇME SUYU TEMİN EDİLECEK

Yapılan yeni şebeke hattıyla birlikte bölgede yaşanan arızalara son verilerek daha verimli içme suyu şebekesini hizmete sunmak amaçlanıyor.


Ayrıca OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen ve geçtiğimiz yaz aylarında hizmet vermeye başlayan Medreseönü ve Yalıköy İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde arıtılan içme suları, yapılan bu şebeke hatlarına verilerek bölge halkına sağlıklı içme suyu temin edilecek.


Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordululara memba kalitesinde içme suyu hizmeti sunmak için altyapı çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz