OBB TV
ZORLU MÜCADELEYİ KAZANDILAR - 15 Mart 2020 Pazar ORDU
ZORLU MÜCADELEYİ KAZANDILAR

 ZORLU MÜCADELEYİ KAZANDILAR 

ZORLU MÜCADELEYİ KAZANDILAR

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, kendi saha ve seyircisi önünde İskenderun Engelliler S.K Derneği ile karşılaştı.


Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, Recep Kara Kapalı Spor Salonunda karşı karşıya geldiği zorlu rakibini 64-59 mağlup etti.


“TAKIMIMIZ İLK GÜNDEN İTİBAREN ÖZVERİLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Başantrenörü Cem Aslan, “Zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. Takımımız ilk günden itibaren özverili bir şekilde çalışıyor. Kendi evimizde aldığımız her galibiyet bizim için çok önemli. Puan sıralamasında üst sıralar için mücadele ediyoruz. Diğer maçlarımızda da aynı hırsla mücadele etmeye devam edeceğiz. Galibiyet için bütün oyuncularımı kutluyorum” dedi.


TRT SPOR 2’DEN CANLI YAYINLANDI

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının maçı, TRT Spor 2’den canlı yayınlandı.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz