OBB TV
AÇILACAK SPOR LİSESİ CAZİBESİ YÜKSEK BİR OKUL OLACAK - 13 Mart 2020 Cuma ORDU
AÇILACAK SPOR LİSESİ CAZİBESİ YÜKSEK BİR OKUL OLACAK

 AÇILACAK SPOR LİSESİ CAZİBESİ YÜKSEK BİR OKUL OLACAK 

ORDU STADYUMU GÜNLÜK 1000 GENCİMİZİN FAYDALANACAĞI DEVASA BİR SPOR KOMPLEKSİ OLACAK

Genel Başkan Vekilimiz Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Başkanlığında Ankara’da yapılan İl Başkanları toplantısında söz alan İl Başkanı Halit Tomakin, toplantıda bulunan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılarına Ordu Stadyumu hakkında bilgi vererek eksikliklerin ne zaman yapılacağını sordu. Başkan Tomakin Ordu Stadyumuna bugüne kadar 150 milyon harcandığını stadyumun Ordu halkı tarafından bir an önce faaliyete geçmesinin beklendiğini ifade ederek Ordu Stadyumunun 20 bin seyirci kapasiteli olduğunu , stadyumda 8 adet Ferdi Spor Antrenman Salonu, 12 Derslikli Spor Lisesi ve 40 kişilik öğrenci pansiyonunun yanı sıra günlük bin gencin faydalanacağı devasa bir spor kompleks ‘i olduğunu bilgini verdi.



STADYUMUN İÇİNDE SPOR LİSESİ VE 40 KİŞİLİK PANSİYON YAPILACAK

Başkan Tomakin, Ordu stadyumunda ikmal ihalesi için ise , çevre düzenlemesi, koltuklar, Jeneratör ve Trafo, ışıklandırma, skorboard, spor lisesi sınıfı ve 40 kişilik pansiyon yapımı, Elektronik aksamlarının tamamlanması, Bireysel Spor Salonlarının bölünmesi ve iki adet yeni spor salonu yapılması işinin kaldığını Ordu halkının bir an önce stadın bitirilerek faaliyete geçmesini beklediğini Gençlik ve Spor Bakan Yardımcılarına ifade etti.


ORDU STADYUMUNUN GERİYE KALAN 40 MİLYON TL.’LİK KISMININ İHALESİNİN 5 NİSAN’DA YAPILACAĞI MÜJDESİNİ VERİLDİ

Başkan Tomakin, Toplantıya başkanlık eden Genel Başkan Vekili Ordu’lu hemşehrimiz Prof.Dr.Numan Kurtulmuş Ordu stadyumunun sorunlarını ve eksikliklerini bildiğini ifade ederek Bakan Yardımcılarına ilgilenilmesi talimatını verdiğini belirterek, Bakan Yardımcıları toplantıya verilen aradan sonra Ordu Stadyumunun geriye kalan 40 Milyon TL.’lik kısmının ihalesinin 5 Nisan’da yapılacağı müjdesini vererek, eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanarak Ordu stadyumunun faaliyete alınacağını ifade ettiler. İl Başkanı Halit Tomakin, ilgilerinden dolayı Başta Genel başkan Vekilimiz değerli hemşehrimiz Numan Kurtulmuş beye Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Bakan Yardımcılarına teşekkür ederek Ordu stadyumunu halkımızın istifadesine sunacağız dedi .


BİREYSEL ANTRENMAN SALONLARINDA. (ATICILIK, OKÇULUK, ESKRİM, BOKS, KİCK BOKS, WUSHU, TAEKWONDO, MASA TENİSİ, CURLİNG) ANTREMAN YAPABİLECEK

Başkan Tomakin , Ordu Stadı bittiğinde ; 3.Ligde mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü Stadı Kullanabilecek, ayrıca boş olan haftalar bal Ligi takımlarına tahsis edilebceğini, Büyükşehir Ordu ilinde Spor Lisesi açılmış olacak. Spor Tesislerinin içinde açılan Lise Sporcular için cazibesi yüksek bir okul olacak. Ayrıca , Bireysel antrenman salonlarında günde bin sporcu antrenman yapabilecek. (Atıcılık, Okçuluk, Eskrim, Boks, Kick Boks, Wushu, Taekwondo, Masa Tenisi, Curling)dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz