OBB TV
BEDENSEL ENGELLİLER MAÇI TRT SPOR 2DE - 11 Mart 2020 Çarşamba ORDU
BEDENSEL ENGELLİLER MAÇI TRT SPOR 2DE

 BEDENSEL ENGELLİLER MAÇI TRT SPOR 2DE 

BEDENSEL ENGELLİLER MAÇI TRT SPOR 2’DEN CANLI YAYINLANACAK

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı İskenderun Engelliler S.K Derneği maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Başantrenör Cem Aslan idaresinde hafta sonu oynanacak maçın hazırlıklarına başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının, tek hedefi galibiyet.


TRT SPOR 2’DEN CANLI YAYINLACAK

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde mücadele edecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımının maçı, TRT Spor 2’den canlı yayınlanacak. Cumartesi saat 11.00’de başlayacak olan maç Recep Kara Kapalı Spor Salonunda oynanacak.


“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nde önemli bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Başantrenör Cem Aslan, “Kendi saha ve seyircimiz önünde oynuyoruz. Tek düşüncemiz galibiyet. İlk maçta aldığımız 76-73’lük mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. İnşallah seyircimizin de desteği ile güzel bir galibiyet elde edeceğiz. Tek isteğimiz taraftarımızın bizi yalnız bırakmamasıdır” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz