OBB TV
VALİMİZ SEDDAR YUVUZUN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI - 6 Mart 2020 Cuma ORDU
VALİMİZ SEDDAR YUVUZUN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

 VALİMİZ SEDDAR YUVUZUN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI 

Kadınlar; sevgi, fedakârlık, hoşgörü ve duyarlılığın simgesi olup, huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun mimarlarıdır. Gerek inancımızda, gerek kadim geleneklerimizde saygın bir yeri bulunan kadınlarımızın sosyal ve siyasal hayatta daha ileri konumlarda yer almalarının müspet sonuçları, yetiştirdikleri nesillere de aksedecek ve aziz milletimiz yürümekte olduğu muasır medeniyet yolunda daha emin adımlar atabilecektir.

Hayatımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, bizi eğiten, yetiştiren yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, annelik rolüyle yeni nesillere şekil veren fedakâr kadınlarımıza yapılan yatırım, geleceğe yapılan hayati yatırımdır. Bu nedenle çocukluğumuzdan itibaren ilk öğretmen olarak yaşamımızda rol alan kadınlarımızın eğitilmesi için geleceğimizin anne adayı olan kız çocuklarımızın okutulması önem arz etmektedir. İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, kadınlarımızın hedefi daima gelişim, değişim ve ilerleme olmalıdır.

"Cennet annelerin ayakları altındadır" buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olan bizler, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu günler dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz