OBB TV
BAŞKAN GÜLER, ÇARŞAMBA PAZARINDA - 5 Mart 2020 Perşembe ORDU
BAŞKAN GÜLER, ÇARŞAMBA PAZARINDA

 BAŞKAN GÜLER, ÇARŞAMBA PAZARINDA 

BAŞKAN GÜLER, ÇARŞAMBA PAZARI’NDA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gece yarılarına kadar devam eden mesaisini bu defa da sokakta vatandaşlar ile bir araya gelerek sürdürdü.

Bu kapsamda Ordu’yu sokak sokak gezen ve sürekli vatandaşla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Güler, Altınordu ilçesinde bulunan Çarşamba Pazarı’na giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Alışveriş için gelen vatandaş ve esnaf ile sohbet eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler görüş, talep ve sorunları da dinledi.


“SORUNLARI KÖKTEN HALLEDECEĞİZ”

Çarşamba Pazarı’ndaki tespit edilen sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulacağın belirten Başkan Güler, “Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek oradaki esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Pazarda tespit ettiğimiz sorunları belediyemizin imkânlarıyla kökten halledip, bu alanı daha modern ve kullanışlı bir hale dönüştürmek için çalışmalarımızı en kısa sürede başlatacağız. Burası eski Millet Düzü, burayı Millet Düzü’ne uygun bir hale getireceğiz. Buradaki lavabolarımız kapalıydı ve kullanılmıyordu. Hızlı bir çalışmayla burayı kullanılır bir duruma getirdik. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın tek tek dertlerini dinledim. Hepsine bir çözüm bulacağız, bu bizim görevimiz. Ordu’nun çocuğuyuz. Onların dertleriyle dertleniyoruz. Biz her şeyi gönülden yapıyoruz. Gönül belediyeciliği dediğimiz şey budur” dedi.



Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz