OBB TV
ESKİ TESİS ALANI REVİZE EDİLECEK - 4 Mart 2020 Çarşamba ORDU
ESKİ TESİS ALANI REVİZE EDİLECEK

 ESKİ TESİS ALANI REVİZE EDİLECEK 

ESKİ TESİS ALANI REVİZE EDİLECEK

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (OSKİ), Altınordu ilçesi Karapınar Mahallesi’nde bulunan atıl durumdaki su arıtma tesisinde incelemelerde bulundu.

Başkan Güler, OSKİ Genel Müdürlüğünün bazı daire başkanlıklarınca ambar ve yerleşke yeri olarak kullanılan 59 dönümlük arazinin revize edilmesi talimatını verdi.


“BURAYI HAREKÂT MERKEZİ GİBİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Başkan Güler, “OSKİ Genel Müdürlüğümüze ait olan Karapınar’daki atıl durumda bulanan su arıtma tesisimizde incelemelerde bulunduk. Bu alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi konusunda gerekli değerlendirmeleri yaptık. Büyükşehir Belediyesinin hem asfalt plentlerini hem beton santralini hem de diğer çalışmalarını bu alana toplamayı düşünüyoruz. Burayı bir harekât merkezi gibi değerlendireceğiz. Burası Büyükşehir Belediyesine büyük bir kazanım sağlayacak. Hem çevre düzenlenmesi hem de daha güzel bir Ordu olması için çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.

2002 yılında devreye alınan Altınordu Karapınar İçme Suyu Arıtma Tesisi, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından Altınordu Terzili İçme Suyu Arıtma Tesisinin yaptırılması sonucunda devre dışı kalmıştı.


Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz