OBB TV
FIRTINANIN VERDİĞİ HASARLAR ONARILIYOR - 17 Ocak 2023 Salı ORDU
FIRTINANIN VERDİĞİ HASARLAR ONARILIYOR

 FIRTINANIN VERDİĞİ HASARLAR ONARILIYOR  

FIRTINANIN VERDİĞİ HASARLAR ONARILIYOR  

Ordu’da geçtiğimiz günlerde etkili olan ve fırtına ile oluşan dev dalgaların zarar verdiği alanlar Ordu Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yenileniyor. 


Ordu’da geçtiğimiz günlerde denizdeki fırtınanın etkisiyle dev dalgalar oluşması sonucu Altınordu ve Perşembe ilçesindeki rıhtım bölgeleri büyük zarar gördü. Fırtınanın etkili olduğu ilk andan itibaren Büyükşehir Belediyesi ekiplerince güvenlik önlemi alınan ve girişlere kapatılan rıhtımdaki hasarlar, fırtınanın dinmesi ile ortaya çıktı. 


Dalgaların büyük zarar verdiği Altınordu ve Perşembe ilçesindeki rıhtım ve kıyı şeridinin onarılması için harekete geçen Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri mermer, ahşap zemin ve elektrik kabloların yenilenmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz