OBB TV
PERŞEMBE´YE ASFALT KONFORU - 31 Ağustos 2022 Çarşamba ORDU
PERŞEMBE´YE ASFALT KONFORU

 PERŞEMBE´YE ASFALT KONFORU 

BÜYÜKŞEHİR PERŞEMBE’NİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, vatandaşları asfalt konforuyla buluşturmaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, Perşembe ilçesinde, 5 mahalleye hizmet verecek grup yolu asfalta kavuşuyor.


Türkiye’nin en zorlu coğrafyalarından birine sahip olan Ordu’da, ulaşıma yapılan yatırımlar sürüyor. İlçe merkezlerinde, altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir ekipleri, kırsal yol ağlarındaki mahalle ve grup yollarını da konforlu bir yapıya dönüştürüyor. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarla gerek kent merkezlerinde gerekse mahalle yollarındaki birçok noktada yoğun bir mesai gerçekleştiriliyor. İl genelinde belirli bir program çerçevesinde gerçekleşen yatırımlarla, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor.


4,7 KİLOMETRELİK YOL ASFALTLA BULUŞUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Ortatepe mahallesinde 4,7 kilometre uzunluğundaki güzergahta asfalt çalışması başlattı. Anaç, Sırakovancı, Yazlık ve Çandır mahallerine de konforlu bir bağlantı sağlayacak yol, kırsal kesimde geniş bir nüfusa hizmet verecek. 


YALIKÖY’E EN KESTİRME GÜZERGAHDA KONFORLU BİR ULAŞIM SAĞLANACAK

Perşembe ilçesine bağlı Ortatepe Mahallesi’nde başlatılan asfalt çalışmalarıyla, yüksek rakımda yer alan mahalleler, en kısa yoldan Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy mahallesine de bağlantı sağlayabilecekler. 


BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Birçok mahalleye hizmet verecek olan yolun asfaltlanmasını sevinçle karşılayan mahalle sakinleri ise desteklerinden dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz