OBB TV
ORDUDA KUBAT RÜZGÂRI ESTİ - 25 Ocak 2022 Salı ORDU
ORDUDA KUBAT RÜZGÂRI ESTİ

 ORDUDA KUBAT RÜZGÂRI ESTİ 

ORDU’DA KUBAT RÜZGÂRI ESTİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında Ordu’da sahne alan Türk halk müziğinin sevilen sanatçısı Kubat, seslendirdiği eserlerle ve sahne performansıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür Sanat Ocak Ayı Etkinlikleri kapsamında muhteşem bir konsere imza attı. Türk müziğinin sevilen ismi Kubat’ı Ordulularla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Kapalı Spor Salonunda yoğun katılımla düzenlendiği konserde vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşattı.


COŞKULU KONSER VATANDAŞLARI OYNATTI 

Konser, Ordu Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisi ile başladı. Mehter gösterisi sonrası sahneye çıkan Kubat, kendi şarkılarının yanı sıra Türk müziğinin sevilen eserlerini seslendirdi. Sahnedeki performansıyla ve hareketli türküleriyle hayranlarını adeta yerinde oynatan Kubat, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak Orduluları coşturdu. Sevilen sanatçının konserde seslendirdiği eserlere kimi zaman alkışlarıyla eşlik ederken vatandaşlar, kimi zaman da kendilerini sahneye atarak oyunlar oynadı. 


KONSERDE SÜPRİZLER YAŞANDI 

Muhteşem konserde ayrıca sürprizlerde yaşandı. Kubat, kendisine sosyal medyadan ulaşan ve pandemi sonrası ilk kez dışarı çıktığını belirten kadın hayranı ile sahne de düet yaptı. Ayrıca bir hayranının da Çınar isimli çocuğunun doğum günü olduğunu söylemesi üzerine ‘Bahçede Yeşil Çınar’ parçasını seslendiren Kubat, büyük alkış topladı. 

Konser, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp tarafından sevilen sanatçı Kubat'a çiçek ve Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından üretimi yapılan Kyble Çikolatası takdim edilmesi ile sona erdi. 


VATANDAŞLAR: “TEK KELİMEYLE MUHTEŞEM BİR KONSERDİ” 

Konser sonrası duygu ve düşüncülerini dile getiren vatandaşlar, Kubat konseri için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.  

Muhteşem bir konser ve gece yaşadıklarını belirten vatandaşlar, şunları kaydetti:

“Harika bir akşam yaşadık. Konser tek kelime ile muhteşemdi. Pandemi sebebiyle bu tür faaliyetlere uzak kaldık. Şimdi bu tür konserler herkesin gönlünü coşturuyor. Özlediğimiz zamanlara geri döndük. Bizlere bu güzel anları yaşatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyoruz”

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz