OBB TV
“BURAYA 50 YILLIK BİR ÇALIŞMA İLE GELDİM” - 18 Haziran 2021 Cuma ORDU
“BURAYA 50 YILLIK BİR ÇALIŞMA İLE GELDİM”

 “BURAYA 50 YILLIK BİR ÇALIŞMA İLE GELDİM” 

BAŞKAN GÜLER: “ORDU’YU ÜRETİM MERKEZİ HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler şehirde bulunan oda başkanları ile bir araya geldi. 

Boztepe’de gerçekleştirilen toplantıya Başkan Güler’in yanı sıra Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, Ordu Esnaf Sanatkârlar Odaları Başkanı Erdoğan Akyürek ve esnaf odası başkan ve yöneticileri katıldı. 

Oda başkanlarının talepleri ve çözüm yolları noktasında fikir alışverişinin bulunulduğu toplantıda konuşan Başkan Güler, “Bizim dönemimizi bir fırsat olarak düşünün. Arkadaşlarımız sizlerin emrinde. Bende dahil” dedi.


“BURAYA 50 YILLIK BİR ÇALIŞMA İLE GELDİM”

Ordu’da klasik bir belediyecilik ve belediye başkanlığı yapmadığını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Hangi siyasi partiye veya görüşe sahip olursanız olun burada Ordulu üst kimliği ile bir araya geldik.  Ordu’nun üretken, emek sarf eden, çalışan ve çilesini çeken odalarısınız. Ben Ordu’da klasik bir belediyecilik uygulaması yapmıyorum. Kendim de klasik bir belediye başkanı değilim. Buraya 50 yıllık bir çalışma ile geldim. Benim çalışma yılım 50, yaşım daha fazla. Bu zamana kadar 2-3 işi birden yaptım. Beni ister danışmanınız ister yardımcınız olarak ya da nasıl kabul ederseniz öyle görün” şeklinde konuştu.


“BİZİM DÖNEMİMİZİ BİR FIRSAT OLARAK DÜŞÜNÜN”

Ordu’yu üretim de merkez haline getirmek istediklerini ifade eden Başkan Güler, “Burada tecrübelerimizi paylaşalım. Benim yapmak istediğim Ordu’yu üretim üssü yapmak. Her oda hangi konuda olursa olsun mesela ayakkabıcılıkta en iyi ayakkabıları biz yapalım. Lokantacılıkta en iyi yemekleri biz yapalım. Buranın yeşilliği, güzelliği bizi bir sıfır önde başlatıyor. Herkes tekrar meslek odalarına farklı bir gözle baksın. Bizim dönemimizi bir fırsat olarak düşünün. Arkadaşlarımız sizlerin emrinde. Bende dahil. Bir günde ben Ankara’da 6 bakanlığı gezdim. Bu bir anlam taşır. Gelin hep birlikte olalım” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz