OBB TV
BÜYÜKŞEHİR ULUBEYİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR - 16 Haziran 2021 Çarşamba ORDU
BÜYÜKŞEHİR ULUBEYİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

 BÜYÜKŞEHİR ULUBEYİN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR 

BÜYÜKŞEHİR ULUBEY’İN SORUNLARINI ÇÖZÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinin 5 mahallesine ulaşım sağlayan güzergahı asfaltla buluşturdu. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya kavuştu.

Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. 19 ilçenin tamamında yolları yeni bir görünüme kavuşturmak üzere hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergahları asfaltla buluşturuyor.

Türkiye’nin en uzun kırsal yol ağına sahip olan kentte, on yılların sorunları bir bir çözüme kavuşurken, vatandaşlara da konforlu bir ulaşımın kapıları aralanıyor. 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Ulubey ilçesine bağlı, Koşaca ve Belenyurt mahallelerini birbirine bağlayan güzertgahtaki emülsiyon asfalt çalışmalarını tamamladı. 

4.5 kilometresi emülsiyon asfaltla buluşan yol, Koşaca ve Belenyurt mahallelerinin yanı sıra, Durak, Güvenköy ve Güvenyurt mahallelerine de hizmet verecek. 


TÜRKCAN’DAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, da yaptığı açıklamayla Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini sundu. Türkcan açıklamasında, “İlçemizden desteğini esirgemeyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e ilçemiz ve hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz