OBB TV
OSKİ TEMİZ ÇEVRE İÇİN SAHADA - 15 Haziran 2021 Salı ORDU
OSKİ TEMİZ ÇEVRE İÇİN SAHADA

 OSKİ TEMİZ ÇEVRE İÇİN SAHADA 

SAKİN ŞEHRİN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), kent genelinde modern ve sağlam bir altyapıya kavuşmak için içme suyu ve yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarının yanı sıra kanalizasyon hattı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor.

Ordu’nun 19 ilçesinde hayata geçirdiği projelerle geleceğe önemli yatırım yapan OSKİ, sakin şehir Perşembe ilçesinde çalışmalarına devam ediyor. Balıkçılık sektörü ve deniz turizmi açısından önemli bir konuma sahip olan Perşembe ilçesi Mersin Köyü Balıkçı Barınağı, OSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan kanalizasyon hattı çalışmaları sayesinde temiz yapıya kavuşuyor.


SAKİN ŞEHRE YAKIŞIR BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile çalışmalara başladıklarını söyleyen OSKİ Genel Müdürü Murat Us, çalışmalar tamamlandığında Mersin Köyü Balıkçı Barınağı çevresindeki konutlar sağlıklı bir kanalizasyon hattına kavuşmuş olacak, dedi.


Genel Müdür Murat Us, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları doğrultusunda 19 ilçemizde çalışmalarımıza yoğun şekilde devam ediyoruz. Bu kapsamda sakin şehir Perşembe ilçemizde yıllardır problem olan bir konuyu daha çözüme kavuşturuyoruz. Mersin Köyü Balıkçı Barınağı çevresindeki konutlar sağlıklı bir kanalizasyon hattı için geçtiğimiz günlerde başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar dahilinde bu alanda bulunan konutlar ve iş yerlerinin kanalizasyon atıklarının bir alanda toplanması için bir fosseptik yapısı inşa edildi. Daha sonra bölgede bulunan konutlar ve iş yerleri için 300 metre uzunluğunda bir kanalizasyon hattı inşa edilerek ev ve iş yerlerinin kanalizasyon hatları bu yeni yapılan fosseptik yapısına bağlandı. Bu çalışmalar neticesinde Ordu’da balıkçılık sektörü ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olan Mersin Köyü Balıkçı Barınağı temiz bir çevreye kavuşmuş olacak. OSKİ Genel Müdürlüğü olarak 19 ilçemizde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz